Ne intoarcem

Ne intoarcem

Dacă ne întoarcem puÈ›in în istorie, vom afla de fapt È™i ce înseamnă un magazin outlet. El au apărut în 1930 în Statele Unite ale Americii, când fabricile ofereau angajaÈ›ilor produse cu defecte la un preÈ› mic. Aceste magazine au devenit atât de populare încât È™ase ani mai târziu au fost scoase spre vânzare È™i pentru restul populaÈ›iei. Intr-un magazin outlet este singului loc unde poti gasi haine originale mai ieftine. Cei care nu dispun de bugete mari pentru haine, trebuie să găsească soluÈ›ii alternative pentru a-È™i satisface cerinÈ›ele vestimentare. Una dintre aceste alternative sunt outlet-urile. Partea nasoală este că nu poÈ›i să fi niciodată sigur 100% că vei pleca din outlet cu haine originale.

Norocosi

Norocosi

Din pacate daca ne dorim haine originale nu putem sa le gasim si ieftin. Hainele originale in mare parte le gasim in magazinele din mallurile pe care le fregventam, iar acestea au un pret fix. Suntem norocosi numai in cazul in care firma resprectiva deschide un magazin outlet cu hainele originale. Numai in acest caz poti gasi haine originale la un pret acceptabil. Hainele pe care le gasesti pe internet sub pretextul ca acestea sunt originale, din pacatea nu sunt originale.

Ce sunt hainele originale?

Hainele originale sau hainele de firma sunt acelea care nu se mai gasesc in niciun alt magazin. Sa spunem ca o firma dintr-un mall produce un tip de tricouri. In nici un alt magazin nu se mai afla acel tricou. Numai in acel moment tricoul acela este original. Daca alti producatori fac un tip de tricou identic, acela nu mai este original. Din pacate in malluri hainele au inceput sa semene din ce in ce mai mult intre ele, iar magazinele de haine nu mai sunt de mult originale, din punctul meu de vedere.