Reduceri la haine

Reduceri la haine

Cum gasim haine originale mai ieftine? Dupa cum bine stim, hainele originale care au un brend pe ele de regula sunt mai scumpe, dar merita sa dai banii pe ele. Intrebarea e cum le luam mai ieftin? De negociat nu putem negocia, de cumparat angro, nu putem cumpara… Cum facem? Un raspuns foarte bun este „panda dupa reduceri”. Sunt perioade in care marile magazine fac reduceri si cu 50% iar atunci este momentul oportun sa cumperi hainele pe care ti le doresti.

Hainele in ochii femeilor

Hainele in ochii femeilor

Cu totii stim ca femeile in general se aranjaza mai mult decat barbatii si pun pret mai mare pe haine. Dar noi barbatii, de ce sa nu ne cumparam haine originale? Dupa cum stim prima impresie conteaza foarte mult iar o haina originala care sa stea bine pe tine, poate sa atraga atentie persoanelor din jurul tau si poate chiar sa dai bine. Dupa parerea mea hainele originale care dau bine pe o persoana sunt foarte importante, fie ca este barbat sau femeie.

Hainele dintr-un outlet

De ce sa alegi hainele originale dintr-un outlet? Un outlet aduna mai multe firme mari la un loc. Chiar daca nu sunt utimele produse aparute, pot fii putin mai vechi, sa spunem asa, hainele originale dintr-un outlet pot fi cu 20% mai ieftine decat cele dintr-un magazin deoarece magazinele outlet in general achizitioneaza ultimele produse din stocurile magazinelor.